Ismertető

A hosszú múlttal rendelkező megbízható VILLTEK Műszaki és Kereskedelmi Kft. elődje az 1970-ben alapított Szövetkezeti Műszaki Szolgáltató Vállalat.

Az 1991-ben megalakult társaság 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, megcélzott piaca az építőipar magasépítési üzletága, fő tevékenységei erős és gyengeáramú kivitelezés, valamint villanyszerelési anyagok kis és nagykereskedelme.

Megrendelőink igényeit szem előtt tartva igyekszünk megfelelni a velünk szemben támasztott magas követelményeknek és napi kihívásoknak.

 

 

A VILLTEK Kft. villamos szakági csapata országszerte jelen van a jelentősebb beruházásokon is.
Cégünk megbízható képzett szakembergárdával rendelkezik, akiknek fontos a rugalmasság és a napi kihívásokhoz való alkalmazkodás. A kezdetben csak épületvillamossággal foglalkozó vállalkozásunk a piaci kihívások és lehetőségek révén folyamatosan alakította, bővítette szolgáltatásait, tevékenységét.

Ezen igények eredményeként létrejött cégcsoport tagjai a PLATINAMIX Kft, amely hamar bizonyította, hogy a megrendelők bizalmának és a széles építőipari igényeknek egyaránt megelégedéssel tud megfelelni a magas és mélyépítés területén.

A VILLTEK SECURITY Kft. vagyonvédelmi feladatokat lát el a nap 24 órájában élőerős és az elektronikus biztonságtechnika területén országszerte.
Jövőbeni elképzelésünk, hogy további folyamatos fejlődés révén növeljük cégünk meghatározó szerepét és elismertségét a régióban, valamint a hazai piacon egyaránt.


Média megjelenések »»