Referenciák

Sokrétű, változatos tevékenységi körünk, jól képzett szakember-állományunk és rendelkezésre álló eszközállományunknak köszönhetően telephelyünkön kialakításra került egy elosztó berendezés-szerelő részleg, ahol szakembereink a megrendelők egyedi elképzeléseit és műszaki megoldásait is képesek megvalósítani. A gyártás során Schneider Electric, Schrack, Legrand beszállító partnereink készülék és berendezés rendszereit alkalmazzuk.

Az elosztó berendezésekre vonatkozó árajánlatok készítése során megtervezzük, hogy a berendezés milyen befoglaló méretekkel rendelkezik, hogy fog kinézni a homlokképe, mennyi idő alatt készül el; továbbá pontosan összeállítjuk a beépítésre kerülő anyagok listáját. Az elkészült berendezést igény szerint a helyszínen telepítjük, beüzemeljük.

A villamos berendezések teljes egészében történő komplex kivitelezése a tervezéstől a megvalósulásig a megrendelők számára is előnyös megoldás: így csupán egy céggel kell szerződéses jogviszonyba lépniük. A megfelelő műszaki berendezés elkészítéséhez elengedhetetlen a gyártási folyamat során a megrendelőinkkel történő folyamatos kapcsolattartás.

Vissza