Rólunk

SOKOLDALÚSÁG ÉS FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Bemutatkozunk

Rólunk

Örömünkre szolgál, hogy cégcsoportunk harminc- éves jubileumi fennállása során megannyi figyelemre méltó és kihívást jelentő projekten dolgozhatott, s bízunk benne, hogy a jövő is sok kihívást tartogat számunkra. Az évek során szerzett tapasztalatinkkal, folyamatosan bővülő kapcsolati hálónkkal és szak- képzett munkatársainkkal továbbra is az a célunk, hogy nagyfokú rugalmassággal, magas minőségben és ügyfélorientáltan, a határidőket betartva végezzük el a ránk bízott feladatokat – legyen szó építészeti projektekről, vagy akár teljes villamossági kivitelezésekről. Az elmúlt három évtized történéseire, munkáink széles skálájának bemutatására egy könyv sem lenne elég, de mi most mégis megpróbáljuk összefoglalni ezen időszak mérföldköveit.

Mérföldkövek:

1991

A VILLTEK KFT. MEGALAKULÁSA

1998

HORVÁTH LAJOS ÁTVESZI A CÉGVEZETÉST

2009

ÚJ IRODA BIRTOKBA VÉTELE

2009

PLATINAMIX KFT. LÉTREHOZÁSA

2012

ÁRBEVÉTEL ÁTLÉPI AZ 1MRD FORINTOT

2016

VILLTEK SECURITY KFT. ALAPÍTÁSA

2019

A RELAVILL KFT. INTEGRÁLÁSA

2020

A VILLTEK SMART ENERGY KFT. MEGALAKULÁSA

2021

LÉTREJÖN A VILLTEK PROPERTY KFT.

2021

ÁTALAKULÁS VILLTEK ZRT.-VÉ

Célunk, hogy ügyfeleinket szolgáltatásainkkal, illetve ezek magas minőségével igényeik és elvárásaik szerint szolgáljuk ki.

VILLTEK CSOPORT – DINAMIKUS MEGKÖZELÍTÉS MINDEN PROBLÉMÁHOZ

Kezdetben kis családi vállalkozásként villanyszerelési feladatokat vállaltunk, ma pedig egy valódi cégcsoportban dolgozunk. A VILLTEK olyan vállalkozás, amelyre őszintén büszkék lehetünk: elszánt munkával, kiváló csapattal értük el mindazt, amiről ma megismernek minket ügyfeleink. Kisebb és nagyobb villanyszerelési és kivitelezési munkákat vállalunk, amelyeket mély- és magasépítési feladatok, valamint védelmi, épületfenntartási megbízások ellátása egészít ki. Sikereinket pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az ügyfeleink pozitív visszajelzései. A legtöbb megrendelést ma már ajánlások útján kapjuk, és az országon belül gyakorlatilag teljes lefedettséggel tudjuk ellátni tevékenységeinket.

Bemutatkozás

Céljaink

Miben vagyunk szakértők?

Szolgáltatásaink

Generál kivitelezés

A Villtek Zrt. komplett megoldást kínál és leveszi a terhet a megrendelői válláról. A tervezéstől a megvalósításig.
Munkáink során egyre többet találkozunk olyan megrendelői igényekkel, melyeknél: a kapcsolattartás legyen egyszerű és gördülékeny, a beruházás pedig I osztályú és költséghatékony.

Magas- és Mélyépítés

Ipari csarnokok létesítése; közigazgatási, oktatási létesítmények kivitelezése; családi házak kivitelezése; lakások, kommunális létesítmények megvalósítása; mezőgazdasági, ipari létesítmények megvalósítása; meglévő épületek felújítása, átalakítása; kerítés rendszerek építése; zsaluzatok, támfalak elkészítése

Vagyonvédelem

Gyengeáramú rendszerek, Behatolás-jelző rendszerek, Tűzjelző rendszerek, Videó-megfigyelő rendszerek, Gázjelző rendszerek, Beléptető, sorompó-és kapu rendszerek, Integrált vagyonvédelmi rendszerek

Előerős őrzés, portaszolgálat

Távfelügyelet; kivonuló szolgálat; objektumőrzés, telephelyőrzés; portaszolgálat; recepciós szolgálat; járőrszolgálat; kutyás őrzés; üzlet- és áruházőrzés; országos lefedettséggel.

Erős és gyengeáramú villamos kivitelezés

Ipari létesítmények, irodaépületek, bevásárló központok, turisztikai létesítmények, szociális és kommunális létesítmények, lakóházak és egyéb létesítmények komplett villamos tervezését és kivitelezését vállaljuk.
Fő tevékenységeink a teljesség igénye nélkül: Villanyszerelés, elosztó berendezések gyártása, telepítése, villámvédelem kiépítése, felülvizsgálata, érintésvédelem, tűzvédelem, villamos generálkivitelezés

Komplex Épületüzemeltetés

Tevékenységünk kiterjed erős és gyengeáramú karbantartási, javítási szolgáltatásokra és végzünk érintésvédelmi-, villámvédelmi felülvizsgálatokat is. Vállaljuk füst és tűzjelző, valamint beléptető rendszerek kivitelezését és hibaelhárítását.
Számos helyen telepítettünk elektromosautó-töltő berendezéseket is.
Épületüzemeltetési szolgáltatásunk szélesítése érdekében irodaházak, intézmények, egyéb ingatlanok külső és belső takarítási feladatait és portaszolgálatát is ellátjuk.

Napelem

Vállaljuk napelemes rendszerek, napelem parkok és elektromos autótöltők kivitelezését. Lakossági, céges és intézményi megbízások esetén is állunk rendelkezésére.

Referenciáink: