Szolgáltatásaink

Teljes körű vagyonvédelem

Szolgáltatásaink

Gyengeáramú rendszerek

Gyengeáramú rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása, hibaelhárítása:

– Behatolás-jelző rendszerek
– Tűzjelző rendszerek
– Videó-megfigyelő rendszerek
– Gázjelző rendszerek
– Beléptető, sorompó-és kapu rendszerek
– Integrált vagyonvédelmi rendszerek

Napjainkban már könnyen megoldható, hogy megtudjuk, mi történik otthon, bárhol járunk is éppen a világban. Ehhez egy otthonunkba felszerelt kamerára, internetkapcsolatra, és egy korszerűbb mobiltelefonra van szükség. Ez akár megnyugtató is lehet mindaddig, amíg nem azt látjuk a képeken, hogy valami baj történt otthonunkban.

A videó távfelügyelet több szempontból is előnyös:
• a képek figyelésére nem kell őrszemélyzetet alkalmazni,
• a rögzített képek biztonságosan tárolhatóak a szolgáltató szerverén,
• a diszpécserek intézkedése célzottabb lehet (a képek segítségével nem csupán a riasztórendszer jelzéseire hagyatkozik),
• nagyobb értékek esetén fokozott szintű védelmet biztosít.

Távfelügyeleti szolgáltatás:
A kamera képeit távfelügyeleti központunk fogadja. A felvételek alapján a diszpécser meg tudja állapítani, hogy valós, vagy téves riasztási jelzés érkezett-e a távfelügyeletre. Ezt követően – beállítástól függően – megtekintheti a valós idejű kameraképeket is, melyek segítségével támogatni tudja a helyszínre érkező kivonuló szolgálat munkáját.

Szolgáltatásaink

Video távfelügyelet

Szolgáltatásaink

Vagyonvédelem

– 24 órás távfelügyelet és diszpécser-szolgálat (riasztó-, tűzjelző-, video-rendszer távfelügyelet)
– 24 órás kivonuló szolgálat
– 24 órás technikai felügyelet
– Objektumőrzés
– Portaszolgálat

Szolgáltatásaink a biztonság és vagyonvédelem területének igen széles skáláját ölelik fel, mindenkor igazodva a megrendelői igényekhez.

Munkatársainkat nagy körültekintéssel választjuk ki a megbízók igényeinek figyelembevételével. Az őrök létszámát, feladatát, szolgálati rendjét szükség esetén, a megbízó igényeinek megfelelően azonnal módosítani tudjuk.

Élőerős szolgáltatásaink:
• telephelyőrzés
• portaszolgálat
• recepciós szolgálat
• járőrszolgálat
• kutyás őrzés
• üzlet- és áruházőrzés
• testőrszolgálat

Szolgáltatásaink

Élőerős őrzés, portaszolgálat

Szolgáltatásaink

Tűzjelző-rendszer távfelügyelet

Tűzjelző rendszer tervezése, telepítése, karbantartása Magyarországon szigorú szabályokhoz kötött tevékenység. Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat, röviden OTSZ írja elő, hogy milyen módon és gyakorisággal, illetve ki végezheti ezt a tevékenységet. Az OTSZ többek között arról is rendelkezik, hogy mely létesítményekben kötelező a tűzjelző rendszer telepítése.
Lakásokban, családi házakban nem kötelező Tűzvédelmi Szakhatóság által minősített tűzjelző telepítése, azonban tűzjelző eszközökkel, érzékelőkkel a legtöbb riasztórendszer kiegészíthető.

Távfelügyeleti szolgáltatás:
Tűzjelző-rendszer jelzése esetén diszpécserszolgálatunk az arra vonatkozó távfelügyeleti szerződésben rögzítetteknek megfelelően értesíti a Tűzoltóságot, illetve az ügyfél kifejezett kérésére értesíti az előre meghatározott, értesítendő személyeket.

Karbantartás:
Cégünk vállalja a tűzjelző-rendszerek jogszabályban előírt gyakorisággal történő karbantartásait, felülvizsgálatait, erre vonatkozó karbantartási szerződés kötése esetén.

Távfelügyeleti szolgáltatás:
Cégünk saját tulajdonú számítógépes távfelügyeleti központot üzemeltet, mely a vagyonvédelmi jelzőrendszerek jelzéseit folyamatosan, napi 24 órában fogadja, regisztrálja. Diszpécserszolgálatunk a beérkező jelzésekre a távfelügyeleti szerződésben rögzített és részletezett intézkedéseket megteszi.

Kivonuló szolgáltatás:
A távfelügyeleti szolgáltatás hatékonyságát a 24 órás kivonuló szolgálat teszi teljessé. A kivonuló-szolgálat a helyszínre érkezve megteszi a szükséges intézkedéseket:
• átvizsgálja a helyszínt, lehetőség szerint megállapítja a riasztás okát,
• ellenőrzi a védett objektum, épület zártságát, épségét,
• tettenérés esetén feltartóztatja, a rendőrség kiérkezéséig visszatartja a bűncselekmény elkövetőjét,
• a rendőrség, vagy a megbízó megérkezéséig biztosítja a helyszínt, az esetleges nyomokat,
• dokumentálja a riasztással kapcsolatos körülményeket.

Szolgáltatásaink

Riasztórendszer távfelügyelet

Referenciáink: